Twentepad

Het Twentepad biedt wandelaars een goed beeld van de gevarieerdheid van de Twentse noordoosthoek: havezaten en landgoederen als Singraven en Huneborg en natuurgebieden zoals het Springendal en de Dinkel. Verder kom je tijdens de tocht van 87 kilometer ook in aanraking met het ’industriële’ verleden van Twente, waaronder de watermolens van Bels en Frans en het verstilde Almelo-Nordhornkanaal en verder de 70 meter hoge Galgenberg die beklommen wordt.  

Naar het Route-overzicht

Populaire etappes

  • Almelo-Tubbergen

  • Ootmarsum-Oldenzaal

  • Oldenzaal-Hertme

Nieuws- en blogberichten Twentepad

  1. Victor Westhoff.jpeg

    8 december 2021 om 16:13 Lea van Someren

    Het onverharde pad, het boerenlandpad

Bekijk alle blogs

Webwinkel

Wandelgids Twentepad

Havezathes en landgoederen als Singraven en Huneborg, natuurgebieden als het Springendal en de oevers van de Dinkel. Verder komt tijdens de tocht ook het ‘industriële’ verleden van Twente aan bod, met de watermolens van Bels en Frans en het verstilde Almelo-Nordhornkanaal. Het pad volgt even de grens met Duitsland.  

Prijs: € 12,45 / Donateursprijs € 11,21 / Aantal pagina's: 96

Naar de Webwinkel
cover SP 2 Twentepad 05.jpg

Routewijzigingen

Op onze website staan de meest actuele routelijnen. Die kunnen afwijken van de routelijn in de wandelgids omdat in de loop van de tijd door diverse omstandigheden routewijzigingen optreden. De routewijzigingen ten opzichte van de wandelgids van het Twentepad vindt u hier.

  1. Routewijzigingen Twentepad.pdf