Thuis(werkend) Nederland wil graag op pad met prominenten

Thuis(werkend) Nederland wil graag op pad met prominenten

4 februari 2021 - Wandelnet

Wandelend (thuis)werkend Nederland gaat graag een keer aan de wandel met prominenten. Zo blijkt uit Wandelnet-onderzoek. Minister-president Mark Rutte en burgemeester Aboutaleb scoren hoog.

De deelnemers aan de enquête die in januari is gehouden, geven aan graag op pad te willen met prominente Nederlanders. Ook voormalig VS-president Barack Obama, arts Diederik Gommers, hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder, cabaretier Herman Finkers en koningin Maxima zijn favoriet. Ook Wandelnet-directeur Ankie van Dijk wordt genoemd. Onder de minder Bekende Nederlanders noemen de respondenten opvallend vaak collega’s en ouders met wie ze graag een wandeling willen maken. 

Sinds de coronacrisis werken we zoveel mogelijk thuis. Maar hoe streng de maatregelen ook zijn, we mogen wel naar buiten voor een ommetje. Dagelijks minimaal een half uurtje. Stichting Wandelnet wil werkend Nederland in beweging houden en krijgen. Letterlijk. Ook met de campagne "Wandel tijdens je Werk-dag" wil Wandelnet werkend Nederland in beweging krijgen. Juist nu. Met deze winterpeiling wilden wij te weten komen HOE werkend Nederland wandelt tijdens een (thuis)werkdag. 

Binnenkort meer over de uitkomsten van het onderzoek. 

Foto:© RVD - Jeroen van der Meyde

Lees meer over