Fiets en Wandelbeurs verzet naar mei 2021

Fiets en Wandelbeurs verzet naar mei 2021

18 december 2020 - Wandelnet

De Fiets en Wandelbeurs verschuift van 19 en 20 februari naar 7 en 8 mei 2021. Gekozen is voor een latere datum in het jaar vanwege de coronacrisis. De locatie blijft Jaarbeurs in Utrecht.

Fiets_en_wandelbeurs_3.png

Een grootschalig evenement in februari 2021 bleek niet haalbaar, gezien het toenemend aantal besmettingen sinds oktober. “De verwachting is dat het vakantieseizoen 2021 later op gang komt dan gebruikelijk, evenals het boeken van vakanties”, zegt directeur Theo Jorna van Hicle Events. “Mei is daardoor een goed alternatief voor februari in deze bijzondere tijden. Ook een ruime meerderheid van de Fiets en Wandelbeurs-nieuwsbrieflezers, gaf in een enquête aan een beurs in mei 2021 te verkiezen boven een beurs in februari 2021."

Lees meer over