Wandelgids Dutch Mountain Trail

Wandelgids Dutch Mountain Trail

30 november 2020 - Wandelnet

Dit jaar geen bergwandeling gemaakt? Geen nood. Met de wandelgids Dutch Mountain Trail maak je nu ook door het zuiden van Limburg een mooie, lange en uitdagende bergwandeling.

Kattenrot.png

Seven Summits

Met de wandeling van 100 kilometer beklim je alle ‘Seven Summits’ van Zuid-Limburg én het hoogste punt van ons land bij Vaals. De route begint met de Wilhelminaberg in Landgraaf en eindigt op de Observant in Maastricht. Onderweg passeer je o.a. de Schneeberg, de Kattenrot en de Gulperberg. In de gids zijn ook losse rondwandelingen naar de Seven Summits opgenomen.

Kuitenbijters en onverhard

De Dutch Mountain Trail trail is een echte uitdaging voor de geoefende wandelaar. Het hoogste punt wordt telkens bereikt via echte kuitenbijters. Veelal over onverhard paden en dat betekent in Zuid-Limburg vaak oneffen keienpaden en onvervalste pratsj. De wandelgids ‘Dutch Mountain Trail’ wordt uitgebracht ter gelegenheid van de tiende editie van het Dutch Mountain Film Festival.

DMT-wandelgids-cover-voorzijde-3D-1-853x1024.jpg

Lees meer over