Wandelgids Waddeneilanden van WandelBart

Wandelgids Waddeneilanden van WandelBart

22 juni 2020 - Wandelnet

In zijn nieuwste wandelgids neemt wandelliefhebber Bart van der Schagt -ook bekend als WandelBart- je mee naar de Waddeneilanden. Verken alle eilanden, ook het Duitse Waddeneiland Borkum.

WandelBart.jpg

Wandeleldorado

De Waddeneilanden zijn stuk voor stuk ware wandeleldorado’s waar je prachtige wandelingen kunt maken. In de wandelgids Waddeneilanden vind je 22 rondgaande dagwandelingen verspreid over alle Waddeneilanden, inclusief het Duitse Waddeneiland Borkum. De routes variërend in lengte van 10 tot 20 km. Er zijn ook routes die vertrekken vanaf de veerboot, dus ideaal voor een zomerse dagtrip!

Struinpaden

WandelBart mijdt zoveel mogelijk gemarkeerde routes en drukke stranden. Je wandelt dus over stille bos-, duin- en polderpaden en hebt het strand vaak voor je alleen. Regelmatig loop je over struinpaden en steek je zonder pad duinvalleien en duinformaties over.

Cover Waddengids.jpg

Wandel ook het Streekpad

Zin in een meerdaagse avontuur? Wandel dan het Streekpad WaddenWandelen van Wandelnet. De volledig gemarkeerde route over alle Waddeneilanden is 300 km en telt 20 etappes.

Lees meer over