Dé Vierdaagse krijgt dit jaar een bijzonder alternatief!

Dé Vierdaagse krijgt dit jaar een bijzonder alternatief!

11 juni 2020 - Wandelnet

Goed nieuws voor alle wandelfans! Met de nieuwe, gratis app ‘Vierdaagse’ kan iedereen in heel Nederland van 21-24 juli meedoen met De Alternatieve Vierdaagse.

alternatieve vierdaagse.jpg

Alternatief

‘Ook geen Vierdaagse in Nijmegen dit jaar’, kondigde premier Rutte op 21 april aan. Paul Sanders, directeur-bestuurder KWBN: “Ondanks de grote teleurstelling toonden alle betrokkenen en deelnemers hun begrip. Maar toch liet het ons niet los. Wetenschappers drukken ons op het hart dat, juist nu corona in onze samenleving rondwaart, bewegen crucialer is dan ooit. Daarop zijn we samen met sportmarketingbureau House of Sports op zoek gegaan naar een veilig alternatief voor hét wandelevenement van het jaar.”

Vierdaagse app

Met de app De Alternatieve Vierdaagse lopen de deelnemers straks een zelfgekozen route van 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Om drukte te vermijden wordt er uiteraard niet gelopen over het officiële parcours in Nijmegen, maar kiest iedereen zijn eigen routes ergens in Nederland. Niet alleen de duizenden, ingeschreven Vierdaagse-deelnemers kunnen mee doen; de inschrijving staat vanaf vandaag open voor iedereen die de uitdaging aan wil gaan.  

Tijdens het wandelen wordt de route bijgehouden en na afloop opgeslagen. Het alom bekende en veelgebruikte ‘Wandelkilometerboekje’ wordt daarmee digitaal. Leuk is dat de app ook ná De Alternatieve Vierdaagse gebruikt kan worden voor een ommetje in de eigen omgeving. Uiteraard verdien je met je prestatie een uniek aandenken aan deze bijzondere Vierdaagse-editie.

Inschrijven

Je kunt je nu al inschrijven voor De Alternatieve Vierdaagse. Met je Vierdaagse verdien je een bijzonder aandenken, speciaal ontwikkeld voor deze bijzondere editie!

Lees meer over