Laat Wandelnet weten hoe je een rondjelopen ervaart

Laat Wandelnet weten hoe je een rondjelopen ervaart

17 april 2020 - Wandelnet

De coronacrisis heeft grote invloed op ons dagelijks leven, maar gelukkig mogen wandelaars nog wel naar buiten om een frisse neus te halen en een rondje te lopen. Wandelnet is benieuwd hoe iedereen dit doet en ervaart. Laat het ons weten!

Vragenlijstje.png

Vul het vragenlijstje in

Trek je nu vaker of juist minder vaak de wandelschoenen aan voor een #rondjelopen? Wandelnet wil het graag weten. Ga naar Onderzoek Rondjelopen en vul de korte vragenlijst in. Het kost je niet veel tijd, in ongeveer 3 minuten ben je al klaar. Uiteraard worden de antwoorden volledig anoniem behandeld.

Resultaten in mei

Met de resultaten van het onderzoek wil Wandelnet in kaart brengen wat de impact is van de coronacrisis is op het wandelklimaat en het wandelgedrag in Nederland. In mei zullen de resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd.

Inspiratie

Inspiratie nodig voor een ommetje? Lees de ervaringen van andere wandelaars op #rondjelopen. En heb je de vragenlijst ingevuld? Dan heel erg bedankt!

Lees meer over