Een rondjelopen vanaf je eigen voordeur

Een rondjelopen vanaf je eigen voordeur

6 april 2020 - Wandelnet

Juist nu is het fijn om regelmatig een rondje lopen. Want blijven bewegen is belangrijk. Een rondje lopen kan goed in je eigen buurt. Op #Rondjelopen, de speciale pagina op de website van Wandelnet, lees je vanaf nu ervaringen van wandelaars met hun wandelrondje. En voor als je weer thuis bent, of als je even niet op pad kunt, zijn er tips voor mooie films en fijne boeken over wandelen.

#rondjelopen_Ankie_van_Dijk.jpg

Houd afstand tot anderen

“Het is juist nu van belang om naar buiten te gaan om een rondje te lopen” zegt Ankie van Dijk, directeur van Wandelnet in een van haar blogs, “Het is energie opdoen, frustratie kwijtraken, frisse buitenlucht inademen en in beweging zijn”. Trek dus je wandelschoenen aan en verken je eigen omgeving, lekker vanuit je eigen huis. Geniet van in bloei staande tuinen, verken het parkje om de hoek en wandel eens door dat straatje dat je anders altijd voorbij loopt. Ankie van Dijk: “En wees verstandig, zoek geen drukke plekken op, loop lekker alleen (of met een huisgenoot) en houd afstand tot anderen”. Benieuwd hoe andere wandelaars hun rondje lopen? Kijk op #rondjelopen voor tips en ervaringen.

Deel je ervaring

Ook een mooi rondje gelopen vanuit je huis? Deel je ervaring met #rondjelopen op facebook, twitter of instagram.

Lees meer over